Och nej...jag heter varken Emmy eller Klara irl xDD

lördag 25 december 2010

мєяяу cняιѕтмαѕ! :)

Hej!
Igår var det julafton, och jag tänkte berätta om våra julklappar och så :) På kvällen när vi öppnade paket fick jag en rosa kamera, en till Selena Gomez CD:





















...en Hannah Montana Forever CD:





















...Hello Kitty pyjamas, vita T-shirts och en svart tröja, en bok, Idol CD:n...och mycket mer! :) På morgonen fick vi barn ett var sitt paket, jag och min yngsta kusin fick en var sin Zhu Zhu hamster, några kanske tycker dom är kanske...fåniga eller nåt xD, men dom är faktiskt supersöta :D :) Ungefär såhär ser min ut:

















Och min kusins var grå :) (min yngsta kusin är en tjej, iaf igår ;) )

...och så fick jag ett paket som det stog sådär på:

"God Jul
till .....
från MAX & ELLA"

...mamma skojjade med mig xD Det var till och med mammas stil som hon skriver med...Men i det paketet var det en lavalampa, det hade jag önskat mig! :)

I år hade vi en tomte, för mina kusiners skull alltså ;), hihi :) Egentligen var det min pappa xD Det låg jättemånga paket under granen när han lmnat alla säckarna :O

Men det kanske var allt... Det var en JÄTTEROLIG julafton här iaf :) Hur var eran julafton? Berätta gärna i kommentarerna eller i Cboxen :)



torsdag 23 december 2010

IMORGON!!!!!!! ♥ ♥ ♥

Heeeeeeey!
Imorgon...är...det....JULAFTON!!!!!!!!! Vi ska fira jul med mina kusiner, jag har bara 4 st, men dom som bor i närheten där vi bor kommer :) Alla mina kusiner är yngre än mig xD Jag är snart 10 år och alla dom är under 7 ;) Ok.
Idag kommer mina kusiner, min moster och mina kusiners pappa tror jag :D Älskar julen! Imorgon på julafton kommer jag inte få sitta vid datorn. Men då säger jag nu...

GOD JUL!!!!!!!!!!!

Hihi!

Kusinerna ska sova över hos oss! :D Kuuuul! I natt och tills på lördag tror jag. Oki, två nätter. Aa precis. Men det kanske var allt. Aa det var det nog. See u! ♥ Heej dåå!!

onsdag 22 december 2010

Svar på kommentarer :)

Hej!
Nu ska jag och Hilma svara på lite kommentarer :) Vi tar frågor från alla möjliga inlägg här i bloggen xD






Svar: Msp är en förkortning på MovieStarPlanet, gå in på http://www.moviestarplanet.se/ så får du se ;)
_____________




(klicka på den för större storlek)
Svar: Hehe, det är bara kul att vara på level 50 i Panfu :D
_____________




Svar: Om vi förstår varandra rätt, alltså så vi menar samma sak hehe, så tror jag att jag gjorde den på http://www.pageplugins.com/ :)
____________






Svar: [LÄNK :D]
____________

Jag hittar inte så jättemånga frågor i kommentarerna på bloggen xD Men dom kommentarer här i slutet av inlägget var ju väldigt nya då (inte) :P

Vissa som skrev frågor kanske inte är inne just varje dag längre och så, men dom kan ju vara hjälp för andra också, inte sant? :) Jaa jag tror det också! :D
______

I eftermiddag kanske vi här hemma på riktigt ska klä julgranen! :)







Hehe, hittade den på Google ;) Och så kanske jag ska göra en riktigt fin JULHEADER! Hoppas den blir bra, men jag tror det var allt! Heej dåå!








tisdag 21 december 2010

Hade julavslutning igår ♥

Hej!
Igår kväll hade vi på skolan julavslutning :D Så nu har vi jullov! Vi hade julspel och dom övriga klasserna sjöng julsånger osv. :) Det var kuul! Saknar nästan dom i klassen redan...:P Fast Flora och Simmi (en kompis som heter nåt med Simmi i Panfu) kan jag ju fortfarande träffa och vara med :D Okiii xD Jag, Flora och många andra var änglakör, och vissa var Betlehems folket :) Och så var det två som var Maria och Josef, De tre Vise Männen och Herdarna, Världshusvärd... osv. :) Ok :D Kul?? JAPP!! xD xD xD Men jag vet inte om det var nåt mer att säga, eller hur Hilma??Nää  tror inte det...Inte vad jag vet iaf.. Oki, men iaf, här:





söndag 19 december 2010

4:e advent!! :)

Hej!
Idag är det 4:e advent! Kuul! Det betyder...att det bara är 5 dagar kvar till JULAFTON! Om man inte räknar med idag är det bara 4 dagar kvar!!!! :D Jag kanske ska göra en ny header, blev inte fullt nöjd med denna...eller förresten...Panfudesignerna,,,just det :'( Oh just det, jag hade också glömt dom... :(

Idag skulle jag egentligen på kalas...men jag kan inte :( :( :( :( :( :( Jag har lite ont i halsen. Kalaset började kl. 11.00, och just nu är den 11.36 :( Lite tråkigt att du inte kunde gå på kalaset, Emmy! :( Mm.... :( Men, jag tror det var allt! See u! ♥ ★  Hejdåå!!

torsdag 16 december 2010

YES!! Buuuuu!!!!! YES!!!

Hej!
En av "YES":en är att jag är en av vinnarna i en tävling på Panfubloggen, med en Pandakaka :) Pepparkaka som ser ut som en panda :) Alltså, man kunde göra antingen en snöpanda eller pandakaka. Jag gjorde en pandakaka och jag blev en av vinnarna! :) Såhär ser den ut:



























Hehe, xD Haha rolig panda, Emmy! xD Aa hehe :D

Det andra "YES":et är att det är snö i Panfu nu :D Fast det kom typ i förrgår. Allt i detta inlägget hände typ i förrgår xD

Vi har ju ett BUUUUUUUU! också, och det är att DET ÄR NY PANDADESIGN PÅ ALLA PANDOR I PANFU!!!! >:( >:( Det blev inge' bra med den nya! Med min förra stil såg jag ut såhär:





















Inge snyggt, ellerhur!? Ser ni i ansiktet, det är ganska stor förändring :( Nu har jag bytt stil pga av detta, till denna stil:















Det ser iaf bättre ut den den förra klädstilen på min panda, men pandadesignen är BU tycker jag... :(  DET TYCKER JAG MEEEE!! :( Ska ha en omröstning på bloggen och se hur många som gillar den nya och hur många som HATAR den nya....Bra idé! Ska göra det nu, så,,vi sees! BYEE! xD


tisdag 14 december 2010

Ingen bloggpaus!! :) :) :)

Hej!
Vi tar ingen bloggpaus :) Nää, ingen bloggpaus! Vi har nästan saknat bloggen liite...hehe :) Men en sak...vi lägger ner sagan...tyvärr. Det är liiiite jobbigt att skriva den varje vecka typ, liksom..hehe..Aa exakt. Vi lägger ner sagan...

Jag har fått Photoshop nu!! :D Nu kanske det till och med blir finare headers, bakgrunder osv. :D :D :D Min första bild på Photoshop nånsin:



















Det blev liite fel på vissa ställen, men det beror nog på att jag är nybörjare i Photoshop, hehe xD

Jaja, men idag är jag lite sjuk, men imorgon går jag nog på skolan ;) Ska kolla på TV nu, ses! Eller vänta, Emmy!! Läs här allihopa ;) Öh...ok, läs där xD



















...oh just det...glömde att hämta presenten igår i Panfu...Men Emmy då, var det så viktigt? JAAA DET ÄR DET!!! :O Ahaa, men glöm inte den idag dåå! Inte ni andra heller hehe ;)

måndag 13 december 2010

TREVLIG 3:e ADVENT i efterskott! + Bloggpaus

Hej!
Jag hade tänkt ha en liten bloggpaus ett tag...bara så ni vet. Ja, vi tar bloggpaus ett tag. Men TREVLIG 3:e ADVENT i efterskott eftersom det var igår.. och idag är det Lucia :) Men vi tänkte bara säga att vi tar en liten bloggpaus. Aa exakt :)



Ps. Har några bilder att visa sen igår:



















































Oj oj oj hihi. Och här är en bild med några i min koja också hihi:













lördag 11 december 2010

Frågeinlägg :)

Hej!
När vi har frågeinlägg, betyder det att ni kan fråga saker om t.ex Panfu, bloggen osv. i kommentarerna i det inlägget :) Så, i detta inlägg får ni fråga om kanske Panfu eller bloggen eller nåt :) Kuuul! FRÅGA PÅ! :D Ni kan ju förstås också fråga i Cboxen ;) Men ändå :) Ja, ni kan börja fråga...NU!! xD Haha, ja, ni kan fråga nu hihi :) Om en vecka väljer vi ut några frågor och svarar på dom i ett inlägg :) Japp, exakt så! xD

Ja, ni kan börja fråga nu om ni vill hihi :) ♥

IDOLVINNAREN!!!!

Hej!
JAY VANN IDOL!!!!!!! xD xD xD xD Jag tycker om Minnah också, men Jay är liiiiiite bättre ändå :D Här är en bild på mig och Alexander2000 xD













Hehe, Alex säger "JAY VANN!!!" och den andra är jag :P HAHA ROLIG BILD HAHA! :P Haha xD

Jay sjunger vinnarlåten:




Älskar den :D Jag me! :) Här är när Minnah sjunger den också:




Den är bra när hon sjunger den också, ellerhur Hilma? Jaa, det är den :) Vem var din favorit i Idol i år Hilma? Ööh...ingen aning, typ dom som du tycker? Ok, då tycker du Elin, Jay och Minnah :D xD Okeyy..xD Dom är bra ju! VARFÖR sa du inte det när jag frågade? Därför xD Haha då.

Jaja, jag kommer nog ha en sorts sak på sidan av bloggen, som ska heta "Nyheter bland pandavännerna" xD Det är nyheter från mina vänner i Panfu :) Bara så ni vet xD Hihi rolig mojäng xD Ska sätta dit den nu, see u! ♥ Hej dåå!!

fredag 10 december 2010

Bild på mig och Edwest :)

Hej!
Jag har tagit en bild på mig och Edwest :)










Hehe :D Snyggt hehe :P Mm xD Tror att det var allt. Jaa, det var det nog :)

See u ♥

onsdag 8 december 2010

Ella på Rebecca10s träff ♫ ♪ :D

Hej!
Idag hade Rebecca10 en träff och på den kom Ella också :) Önskar att Ella kunde komma på min träffar...Jaja, det händer väl säkert :)

Och när Ella var inne tog jag några bilder:























(på bilden ovan skulle jag och Ella vinka, men jag hann inte ta när båda vinkade ^^)

Iaf, det var jättekul! :) Ska kanske ha en träff framöver ;) HAHA!...varför? För att jag vill träffa mina BLOGGFANS!! ^^ O.o...Ok! men du har inte berättat att denna blogg har fans...Meh..ah..eh..öh...äh glöm det! Du har väl sett bilder!? Ja! Jag bara sa så bara för att!! xD Haha, INTE!

Oh oh!! Jag har gjort en bild till Rebecca på PhotoScape! :D


Om du Rebecca ser den så får du, om du vill, visa den på din blogg :D

Kanske inte kan skriva alla luckor...

Hej!
Jag tänkte bara säga att jag kanske inte skriver vissa luckor, igår hoppade jag över att visa lucka 7 för jag glömde....Det kommer bli ganska jobbigt för mig och Hilma om vi ska visa alla luckor i 24 dagar...ellerhur Hilma? Aa...väldigt jobbigt...Mm, så vi kanske inte visar exakt alla, kanske inte allt i Panfu heller. Ja precis. Ja, vi tänkte bara berätta det :) Aa, det var allt. Ja. Vi kanske skriver mer idag också, :) Ses! Seeeeeeee uuuuuu ♥



















Ps. Jag ska få Photoshop (gratis)! :)

måndag 6 december 2010

Lucka 6 :) (H-S)

Hejsan, Hilma här! Emmy är sjuk så hon kan inte skriva nu. Hon är ganska pigg och så men hon bad mig att skriva detta inlägg :D

Idag ska vi ju öppna lucka 6 i våran kalender.















En snöflinga :) Hihi ^^
Och idag i Panfu:












En tomtedräkt och en sak till granen :)

Har ni märkt att Emmy har skaffat en Cbox igen? :) Det är super duper bra om ni följer reglerna noga, eller ja, ni måste följa dom,,

Jag tror det var allt :) Sees!

söndag 5 december 2010

Del 4 av sagan - Kompisar! :)

Hej!
Nu kommer del 4 av sagan. Sorry att jag inte skrivit den tidigare i veckan men igår hade vi besök hela dagen nästan.....sen...sen...hände en sak i Panfu,,,men det ordnade sig sen :) Så det var därför jag inte skrivit den igår eller tidigare.

O.o Nu vet vi det, att det kan bli lite sena fortsättningar.

Ja, just det.
Vart var vi...hmm.....just det! Smilla och Julia hade just sagt vad dom hette ju, och Emmy svarade Ok. Då fortsätter vi....

- Ni verkar vara snälla...sa Emmy till tjejerna.
- Hihi, tack, sa Julia.
- Du verkar också snäll, Emmy, sa Smilla.
- Tack, sa Emmy och log :) Får jag vara med er?
- Ja det får du väl, sa Smilla.
- Tack! sa Emmy och log stort :D





- Vill ni vara mina vänner? frågade Emmy.
- Gärna! svarade Julia.
- Ja! svarade Smilla också. Såklart vi vill, hihi!
Emmy log mot tjejerna. Precis då ringde det in. Tjejerna tog på sig sina dykardräkter och hoppade ner i havet och simmade ner till skolan. När dom kom ner, tog dom av sig sina blöta dykardräkter och tog av sig ytterkläderna och gick in till klassrummet. Julia, Smilla och Emmy var dom första in i klassrummet :) Sen kom det mer pandor in och tillsist kom Anna, en av lärarna. Hon väntar tills det blir tyst. Det gick ganska fort.

- Hej, sa Anna.
- Heej, sa barnen.
- Nu ska vi ha geografi, sa Anna. Ta fram era Geografi-böcker. Alla tog fram böckerna och så började lektionen.

Geografi-timmen gick fort och det blev lunch. Det var pannkaka. Emmy gillar pannkaka, hon åt tre stycken. Hon tänker mest hela tiden på om hon ska avslöja att hon är en prinsessa och att hon egentligen inte alls kommer från Panfu.

Alla pandor går till matsalen och ta mat, sen går dom och sätter sig. Emmy, Julia och Smilla sitter brevid varandra på lunchen idag.




- Mmmmm, sa Smilla. Gott...
- Aa, sa Emmy.
- Jättegott, sa Julia. Vad ska vi göra på rasten efter maten?
- Vet inte, sa Emmy.
- Kanske vara i igloon igen? sa Smilla.
- Mm kanske, sa Julia och Emmy.
____________________________________

Fortsätning följer.

Detta var kanske en kort del 4 men ändå :)

Här kommer några bilder som jag tagit idag :)




Fixade till den på PhotoScape ;)




Gillar mina bloggfans :)

Idag ska vi väl också öppna 5:e luckan i kalendern, ellerhur?

Jaa!!! Undrar vad det är där under!





Titta Emmy! Det står "Trevlig 2:a advent!"!

Jaa Hilma! Det är 2:a advent idag! :)

JAAA!!! :D

Hihi^^ I dag i Panfu :




En is-fotölj och klockor för granen :) Det var nog allt för vi har skrivit ganska mycket nu, see u! ♥

Heeeeeej dååå! ^^


lördag 4 december 2010

Lucka 4 och kalendern i Panfu ♥

Hej!
Idag ska vi ju öppna lucka 4. Vi tittar vad som finns i den...

...fniss ^^...
















....en julstrumpa!

O.o...Vad är en julstrumpa?

Men Hilma då, det vet väl du!?

Näää....

Ok, det är en strumpa som tomten stoppar små paket i på julafton, han kommer ner i skorstenen och lägger små paket där i, som sagt.

Ok...

Och idag i kalendern i Panfu:













Bakgrund för guldpandor och lysen till granen.

Cool bakgrund!!

Aa visst är det.


Var det allt, Emmy?

Jag tror det. seee u! ♥ ♥ ♥

Heej dåå! :)





















Ps. Idag ska mina kusiner och min moster komma och baka pepperkakor :D

Kul!

fredag 3 december 2010

Lucka 3 i kalendern :)

Hej!
Nu ska vi öppna  3:e luckan i kalendern.

Spännande!!!













...ett paket!!

Hoppas det står "God jul, Hilma!" på det!!

Hihi, du är allt rolig du!

Hihi :D

Idag i kalendern i Panfu:













...och med Download menar dom...vad!?

Det är en bild som man kan skriva ut, måla och klippa ut, eller så kan man måla den på datorn.

Ahaa...Ok.

Och det andra är ju ett ljus som man kan ha i granen i kojan ;)

Fiiiint :D Jag gillar att vara under granen, hihi ^^

Mm, hihi xD

Det var nog allt, eller?

Japp, see u! ♥

Hej dåååå!! ^^