Och nej...jag heter varken Emmy eller Klara irl xDD

söndag 30 januari 2011

Majapop intervjuar mig :)

Hej!
Tidigare idag ville Majapop intervjua mig, och jag filmade hela intervjun. Den blev typ 10 min. lång, men för er som orkar titta på den ändå utan att det blir långtråkigt (xD), här är den:



Här är länken till den om ni vill se den direkt på YouTube istället, så man kanske ser texten lite bättre :)

http://www.youtube.com/watch?v=Zit0lEzEnuM

Hihi :) Men ja, det var väl allt för mig idag :)

See ya! ♥

Emmy

onsdag 26 januari 2011

Vår redan?

Hej!
Det var inte många veckor som det var vinter i Panfu! Snön smälter fort där hihi. Jag håller på med en ny header också :) Jag har börjat vant mig vid dom nya spelarkortet i Panfu :) Kom ihåg träffen ikväll! :) 17:45 i Pandaland i min koja ;)

Jag tror att det var allt, ett kort inlägg :) See u! ♥ GLÖM INTE MIG! HILMA!? Jaa, här är jaaag! Okeeeejjj...vilken överraskning, men nu tror jag att vi har skrivit klart. Aa ok, see u! ♥


...och jag, HILMA! Daaah!! :D

tisdag 25 januari 2011

Panfu!

Hej!
JAG BÖRJAR PANFU IGEN! Alltså, jag har märkt, att om jag inte är inne så ofta, blir det roligare! Så jag börjar Panfu igen, och kanske bloggen också :) Men jag skriver fortfarande på www.cornetii.blogg.se , den bloggen är jag mest aktiv på :) DETTA FIRAR VI MED EN PANFU -OCH BLOGG TRÄFF I PANFU IMORGON!

Imorgon (26 jan) kl. 17.45 i Pandaland i min koja :)


Ps. Min blogglogo till Cornetii-bloggen ;)


fredag 7 januari 2011

Ny blogg :)

www.cornetii.blogg.se

(inte blogg om Panfu. Flora skriver ibland med mig när vi är med varandra) :)

lördag 1 januari 2011

Sorry, Gott nytt år! & kanske inte skriver så ofta...

Hej!
Förlåt att jag inte skrivit sen juldagen, men jag har funderat på att lägga ner bloggen och så, men istället så kanske jag skriver lite då och då, samma sak med Panfu, är inne där kanke lite då och då (sorry Master...) Skulle egentligen bara säga det :)

Men igår var det ju nyårsafton :D Nytt år, nya...eeh, nya...äh glöm det xD Nytt år, helt enkelt! :) Vi firade nyår såhär ungefär: En kompis och hans familj (han är yngre än mig) kom hit till oss och åt middag och så. Jag och ...... hade jättekul, vi gjorde till och med en film när vi stojjade :P Dom vuxna satt mest vid bordet hela tiden efter middan och babblade xD Sen när filmen var klar, visade vi den för dom andra :) Den är bra :D Sen vid 12 tiden, gick vi ut och kollade på fyrverkerier och skjöt upp egna :) Men ungefär så var det. Det var allt. Kom ihåg: Jag kanske inte skriver och är inne i Panfu så ofta.

Emmy_10 ♥ ♦ ♣ ♠ ♫ ♪